daady's blog

Ruladă cu carne

Posted on: Marți, 7 Septembrie, 2010


Ingrediente:
500 g de bacon,
300 g carne de pui tocată,
200 g ciuperci proaspete,
un praz,
sare,
piper

Preparare:
1. Baconul se taie în fâşii. Pentru a se tăia bine, bucata de bacon se lasă pentru 30 de minute în congelator. Din fâşiile de bacon se împleteşte un covoraş dreptunghiular.
2. Se spală ciupercile şi prazul, se taie mărunt şi se călesc în ulei.

3. Carnea tocată se întinde peste covoraşul din bacon, iar în mijloc se aşază ciupercile şi ceapa.
4. Carnea împreună cu umplutura de ciuperci se rulează. Se înfăşoară cu grijă în covoraşul de bacon, se fixează cu scobitori şi se introduce în cuptorul preîncălzit, 50 de minute.

1 Response to "Ruladă cu carne"

Eu o prefer fara praz, ca nu-i specific banatenesc 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

Afla ce apare nou...!!!

( introdu e-mail-ul aici...)

Alătură-te altor 19 urmăritori

Vizitatori

  • 795,058 pana acum...
Septembrie 2010
L M M M V S D
« Aug   Oct »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Reclama Ta !!!

Online

visit…

free counters

Arhive

Cele mai bine evaluate

Reclama ta !!!

%d blogeri au apreciat asta: