daady's blog

Stop ! scumpirii benzinei…!!!

Posted on: Duminică, 9 Ianuarie, 2011


Acţiunile de protest ale românilor împotriva scumpirii continue a carburanţilor va continua. Pornită la finalul anului trecut, boicotarea stațiilor de carburanți continuă în mai multe orașe din țară și s-ar putea întâmpla și la Timișoara dacă șoferii răspund unui apel care cere mobilizare generală la jumătatea acestei luni!

 
 

Pe adresele de e-mail și messenger ale mai multor timişoreni au început să circule mesaje prin care şoferilor li se solicită să nu mai alimenteze cu combustibili şi să utilizeze mijloacele de transport în comun şi bicicletele. Este un apel adresat conducătorilor auto.

„Protestul de la benzinarii trebuie să CONTINUE! Aşa că, români, haideţi să nu ne mai lăsăm călcaţi în picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere şi să-i facem să vadă ce înseamnă să PIARDĂ BANI! Fiţi solidari cu noi şi în zilele de 17, 18 şi 19 ianuarie 2011 NU ALIMENTAȚI, NU INTRAŢI ÎN NICIO BENZINĂRIE ! Mergem cu mijloacele de transport în comun, cu bicicletele sau pe jos, dar NU MAI ALIMENTĂM MAŞINILE pt. a nu le mai umple buzunarele! Dacă am fi toţi de acord şi am face un sacrificiu ar putea scădea preţurile carburanţilor !!!”, se arată într-unul dintre mesajele anonime ce circulă pe internet.

Conducătorii auto au recurs la proteste spontane în mai multe orașe din țară: au mers în grupuri la mai multe benzinării, indiferent de numele producătorului de care aparţineau, şi au blocat alimentarea. Şoferii s-au pus la coadă şi au alimentat cu cantităţi mici de combustibili, plătind cu monede mici, ceea ce a prelungit foarte mult timpul de aşteptare. Deşi poliţia a fost solicitată să intervină, reprezentanţii legii nu au avut ce face, pentru că participanţii la proteste nu au făcut nimic ilegal.

Rămâne de văzut dacă protestul va fi resimțit și la stațiile de carburanți din Timișoara în zilele de 17, 18 și 19 ianuarie 2011 sau mai devreme, urmând exemplul șoferilor din alte localități ale țării.

1 Response to "Stop ! scumpirii benzinei…!!!"

Pun la dispozitie loc de banner 728×90 pe http://www.matrimoniale.ro pentru protestul impotriva scumpirii carburantilor in cazul in care se decide boicotarea unui singur furnizor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Afla ce apare nou...!!!

( introdu e-mail-ul aici...)

Alătură-te altor 19 urmăritori

Vizitatori

  • 806,565 pana acum...
Ianuarie 2011
L M M M V S D
« Dec   Feb »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Reclama Ta !!!

Online

visit…

free counters

Arhive

Cele mai bine evaluate

Reclama ta !!!

%d blogeri au apreciat asta: