daady's blog

Băi, nea salar, nesimţit eşti tu, ţărănoiule

Posted on: Joi, 15 ianuarie, 2009


http://www.ciutacu.ro/articol/bai-nea-salar-nesimtit-esti-tu-taranoiule/    Faptele sunt simple. Ordonanta care interzice cumulul pensie-salariu in sistemul de stat a fost declarata neconstitutionala. O solutie logica si de bun-simt, dupa parerea mea, fiindca nu poti interzice dreptul la munca si nici nu poti taia beneficiile deja castigate prin lege. Evident ca trebuia sa se lase si cu o reactie din partea celeilalte parti. Pe care n-o putea avea decat piticul de gradina preferat al presedintelui atat de constitutional al Romaniei. Si care ne-a anuntat, cat poate sa fie el de solemn, ca e gata sa se sacrifice pe altarul politic al luptei impotriva unui sistem financiar de stat pe care l-a categorist drept nesimtit.

Bai, nea salar, nesimtit esti tu, cu tot neamu’ tau de gnomi vorbitori fara semne de punctuatie. Si am sa-ti explic, pe limba ta de om putintel de la Rachitele, de ce.

 

1. Pentru ca mereu dai exemplul (perfect intemeiat) al imbuibatului de Geica si al unor militieni si judecatori care nu va fac voua bocanii, nu al zecilor de mii de oameni (majoritatea, intelectuali) care nu de prea mult bine au ales sa munceasca si dupa ce au iesit la pensie.

2. Pentru ca, desi esti profesor de drept constitutional si ai aprobat si sustinut un act normativ anticonstitutional, nu-ti dai demisia si nu iti crapa obrajorii aia pufosi de rusine fata de un popor care nu merita sa aiba un premier nevolnic la tine.

3. Pentru ca, daca te-ar fi frecat vreo clipa grija de “dezmatul pe bani publici”, n-ai fi facut saptamanal, pe banii publici ai clujenilor, naveta Cluj-Bucuresti cu avionul ca sa raspunzi la ordinele Tiranului si sa apari luni seara la Antena 3.

4. Pentru ca lucrarea ta de doctorat se numeste “Superioritatea sistemului parlamentar bicameral“, iar tu ai stat mut ca un vierme langa Jucatorul care a anuntat ca vrea sa modifice Constitutia, intre altele, pentru a avea un parlamentunicameral. Si nici n-ai avut bruma de onoare sa-ti rupi in bucati, in Piata Victoriei, cartulia aia care te-a facut doctor in drept.

Pricepusi, bai, nevolnicule sau e nevoie sa strig la tine ca stapanul tau?

Lasă un comentariu

Afla ce apare nou...!!!

( introdu e-mail-ul aici...)

Alătură-te celorlalți 19 abonați.

Vizitatori

  • 857.983 pana acum...
ianuarie 2009
L M M J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Reclama Ta !!!

Online

visit…

free counters

Arhive

Cele mai bine evaluate

Reclama ta !!!